Fırınlı İlkokulu
Mahalle FIRINLI Cadde/SokakOSMANOĞLU MEVKİİ Dış Kapı No2 2 BAYINDIR/İZMİR

VİZYON

Okulumuzda uygulanan eğitim politikası ve kültürel-sosyal etkinliklerle okulumuzu eğitim merkezi haline getirmek ve Bayındır İlçesi’nin bilim ve kültür merkezi olarak bilim ve spor dallarında dereceleriyle, gelişmiş ülkelerin seviyesinde eğitim ortamı yaratılarak örnek gösterilmek

MİSYON

Atatürkçü düşünce ışığında, özgür düşünebilen, özgüvenli, akılcı, araştırmacı, iletişim becerisi yüksek,Türk Milleti´nin değerlerine bağlı, ülkenin geleceğini belirleyecek, mutlu bireyler yetiştirmek. Eğitim öğretimden etkilenen ve beklentileri olan tüm vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını zamanında ve kaliteli bir şekilde karşılamak, eğitimde yenilik ve gelişmeleri takip ederek nitelikli bir eğitim öğretim hizmeti sunmak.

TAM GÜN

İzmir´e 70Km

Fırınlı Mahallesi Osmanoğlu Mevkii no:2/A Bayındır İZMİR

Küçül Eller Güçlü Kalemler projesine dahildir.

Diğer Hususlar

Okulumuzun Drama Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi ve Akıl Zeka Oyunları Atölyesi olmak üzere 3 adet atölyesi bulunmaktadır.